Ce vă oferim

Asociaţia Juggling Cluj vă oferă spectacole de jonglerie cu foc şi cu lumini, spectacole de zi, precum şi ateliere de jonglerie unde chiar voi puteţi să învăţaţi să mânuiţi poiurile, să vă jucaţi cu mingile sau să atingeţi văzduhul cu un diabolo şi multe alte. Atelierele, desigur, vor fi organizate la cerere. Pentru a vă transmite mai multe detalii despre serviciile oferite, vă aşteptăm cererile prin completarea datelor din rubrica "Contact" sau, alternativ, ne puteţi contacta la numerele de telefon afişate în aceeaşi rubrică, cât şi pe marginea dreaptă a acestei pagini.

Spectacolele cu foc oferite de trupa Juggling Cluj vă oferă fascinanta ocazie de a pătrunde în lumea umbrei, a focului şi a misticului, urmărind o combinaţie de teatru şi de jonglerie, de muzică şi dans ce vă va lăsa cu ochii aţintiţi pe înflăcăraţii noştri artişti pe toată durata reprezentaţiei. Ar fi o minciună să negăm că jonglerii noştri au o pasiune arzătoare pentru a se juca cu focul. Cu toate astea, deşi această artă implică numeroase pericole, membrii trupei sunt bine antrenaţi, având în spate ani de experienţă şi numeroase spectacole în ţară şi chiar in străinătate, astfel încât focul devine, din potrivnic, un aliat al nostru în menţinerea voiei bune în rândul fanilor noştri înfocaţi, doritori de o atmosferă ... incendiară.

Juggling Cluj susţine, de asemena, pe lângă spectacolele cu foc, şi spectacole cu lumini şi/sau reprezentaţii de zi cu mingi colorate, panglici, beţe ("flowersticks" şi "devilsticks"), jonglat de contact şi măciuci, toate presărate cu doza obligatorie de umor. Noi suntem dupa cum va daţi seama alegerea perfectă pentru organizarea unei petreceri de zile mari.

Trupa noastră, Juggling Cluj, organizează, nu în ultimul rând, ateliere de jonglerie atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari. Aici aveți ocazia să pătrundeți în lumea circului, mânuind diverse jucării care mai de care mai deosebite, bucurându-vă de marea diversitate a materialelor de jonglat. Cercurile, mingile, poiurile, diaboloul, beţele, mingile de contact şi măciucile sunt cei ce te vor călăuzi spre minunata artă a jongleriei. Atelierul de jonglat te ajută să te cunoşti mai bine pe tine, să-ți depășești temerile cât si limitele.

Beneficile jonglatului:
=> îţi dezvoltă atenția distributivă
=> crește nivelul de coordonare și de îndemânare
=> îți dezvoltă memoria
=> înţelegi mai repede lucrurile complicate
=> nu mai petreci 3423 ore încontinuu în faţa calculatorului

Ce vă oferim
Ce vă oferim
Ce vă oferim
Ce vă oferim
Ce vă oferim
Copyright © Juggling Cluj 2012
designed and developed by riluri