Peninsula/Félsziget (2013)

Peninsula!!! Un festival incredibil, de unde nu puteau lipsi baloanele cu apă, jocurile, ofertele la ţigări şi săritul cu coarda elastică ... oare ce nu mai putea lipsi? Aaa, ştiu: Juggling Cluj ... cum să lipsească tocmai Juggling Cluj de la Peninsula, mai ales că anul acesta festivalul a venit la ei acasă?

De astă dată jonglerii noştri au fost prezenţi doar cu un atelier, bineînţeles de jonglerie, fiind invitaţi de Organizaţia Studenţilor pentru Turismul Românesc. Am avut mulţi participanţi ai festivalului care şi-au exprimat dorinţa de a învăţa să jongleze, unii mai curajoşi, alţii mai puţin curajoşi, protejându-se, de teama poiurilor, cu căşti de escaladă, unii arşi de soarele ce a dominat cerul pe parcursul întregului festival, alţii ... sau, mă rog, altele care au venit direct de la bătaia cu apă, făcându-i pe băieţii din trupa noastră să se concentreze un pic mai greu decât de obicei. În cele din urmă, am reuşit să ducem şi acest atelier la bun sfârşit şi să rupem la un moment dat bariera dintre membrii grupului nostru şi participanţii la "instructaj", împrietenindu-ne cu toţii. Sperăm să ne vedem cu peninsularii şi la anul; până atunci, tuturor amatorilor de jonglerie le urăm spor şi baftă în continuare.

P.S. Ne place să credem că principalul motiv pentru care festivalul s-a mutat la Cluj-Napoca este, de fapt, pentru a fi mai aproape de Juggling Cluj. Orice alte motivaţii suntem convinşi că reprezintă doar nişte zvonuri.

Copyright © Juggling Cluj 2012
designed and developed by riluri