• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/juggling/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 1113.
  • strict warning: Declaration of views_handler_field::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /home/juggling/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_field.inc on line 1147.
  • strict warning: Declaration of content_handler_field::element_type() should be compatible with views_handler_field::element_type($none_supported = false, $default_empty = false, $inline = false) in /home/juggling/public_html/sites/all/modules/cck/includes/views/handlers/content_handler_field.inc on line 229.
  • strict warning: Declaration of views_handler_sort::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/juggling/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_sort.inc on line 165.
  • strict warning: Declaration of views_handler_sort::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/juggling/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_sort.inc on line 165.
  • strict warning: Declaration of views_handler_sort::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /home/juggling/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_sort.inc on line 165.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/juggling/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 587.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /home/juggling/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 587.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_query::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit($form, &$form_state) in /home/juggling/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_query.inc on line 169.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/juggling/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/juggling/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 136.

Show-uri precedente (diurne)

Saltimbanciada (2014)- distractie pe timpul zilei

V-am povestit de spectacolul de foc ce l-am facut la filalul Festivalului Saltimbanciada de la Lugoj, insa, nu v-am povestit de distractia de pe zi ce am avut-o in cadrul acestui festival.
Voi incepe prin a va marturisii ca acesta a fost festivalul la care am jonglat cel mai mult din ultimii ani, de zi si pana in seara Juggling Cluj a fost prezent in fatascenei cu mingi si poiuri colorate numai pentru amuzamentul copiilor de toate varstele, iar vedeta de anul acesta a fost Satirul Dionis de care copiii s-au atasat foarte repede.
Fiind un Festival dedicat Clovnilor si Saltimbancilor de pretutindeni, culoarea si zambetul au fost elementele de baza si pe cat de extraordinar a fost anul acesta festivalul, suntem nespus de curiosi sa vedem cat de de mult vor evolua lucrurile anii urmatori.
Multumim Asociatiei ROTARACT Lugoj pentru invitatie si le uram succes in continuare.

Saltimbanciada (2014)- distractie pe timpul zilei
Saltimbanciada (2014)- distractie pe timpul zilei
Saltimbanciada (2014)- distractie pe timpul zilei
Saltimbanciada (2014)- distractie pe timpul zilei
Saltimbanciada (2014)- distractie pe timpul zilei

Peninsula/Félsziget (2013)

Peninsula!!! Un festival incredibil, de unde nu puteau lipsi baloanele cu apă, jocurile, ofertele la ţigări şi săritul cu coarda elastică ... oare ce nu mai putea lipsi? Aaa, ştiu: Juggling Cluj ... cum să lipsească tocmai Juggling Cluj de la Peninsula, mai ales că anul acesta festivalul a venit la ei acasă?

De astă dată jonglerii noştri au fost prezenţi doar cu un atelier, bineînţeles de jonglerie, fiind invitaţi de Organizaţia Studenţilor pentru Turismul Românesc. Am avut mulţi participanţi ai festivalului care şi-au exprimat dorinţa de a învăţa să jongleze, unii mai curajoşi, alţii mai puţin curajoşi, protejându-se, de teama poiurilor, cu căşti de escaladă, unii arşi de soarele ce a dominat cerul pe parcursul întregului festival, alţii ... sau, mă rog, altele care au venit direct de la bătaia cu apă, făcându-i pe băieţii din trupa noastră să se concentreze un pic mai greu decât de obicei. În cele din urmă, am reuşit să ducem şi acest atelier la bun sfârşit şi să rupem la un moment dat bariera dintre membrii grupului nostru şi participanţii la "instructaj", împrietenindu-ne cu toţii. Sperăm să ne vedem cu peninsularii şi la anul; până atunci, tuturor amatorilor de jonglerie le urăm spor şi baftă în continuare.

P.S. Ne place să credem că principalul motiv pentru care festivalul s-a mutat la Cluj-Napoca este, de fapt, pentru a fi mai aproape de Juggling Cluj. Orice alte motivaţii suntem convinşi că reprezintă doar nişte zvonuri.

"Pre-Event" FânFest

Organizatorii FânFest-ului din acest an au hotărât să antreneze publicul clujean cu o zi de "Pre-Event" unde s-au desfăşurat ateliere de jonglerie ţinute de simpaticii membri ai trupei Juggling Cluj, ateliere de croşetat, de brodat, pictură şi altele susţinute de către înşişi organizatori. Şi chiar dacă întreaga zi au fost tot felul de activităţi interactive cu publicul, seara nu se putea termina totul sec, aşa că am pus-o de un concert, cu ocazia căruia ne-am strâns cu toţii la o bere şi o alună în Gambrinus.

Ne vedem la FânFest!

"Bagheta Magică" - spectacol de Crăciun

Anul acesta, de Crăciun, Juggling Cluj a lăsat deoparte torţele, scânteile şi cărbunii, a pus în dulap costumele negre şi a îmbrăcat zâmbăreţele costume de clovni (da, admitem că nu ne-am ferit nici de caracteristicele nasuri), a pus mâna pe poiurile cu lumini, pe măciuci, farfurii colorate şi picioroange şi a început treaba pentru spectacolul intitulat "Bagheta magică", care s-a desfăşurat în cinematograful din Mărăşti (Cluj-Napoca), martori fiind zecile de copii care i-au aşteptat nerăbdători pe clovnii noştri îndrăgiţi. Evenimentul a fost un succes, clovnii noştri plecând acasă fericiţi că au dus la bun sfârşit misiunea de a aduce zâmbetul şi entuziasmul sărbătorilor de iarnă în inimile celor mici.

Minirevelion IT

În data de 20 decembrie 2012, Juggling Cluj a fost invitat să alunge plictiseala în cadrul unui minirevelion organizat de către o firmă de informatică pentru angajaţii ei din mai multe ţări. Spectacolul a fost un succes, iar luminile calculatoarelor, cu care erau deja atât de obişnuiţi spectatorii, au fost înlocuite, pentru o seară de altfel de lumini, mânuite cu îndemânare de artiştii noştri. De vreme ce nimeni nu s-a grăbit să apese Alt + Ctrl + Del, deducem că spectatorii au fost bucuroşi de schimbarea temporară la care au fost supuşi, iar noi am plecat, ca întotdeauna, bucuroşi că am putut să înveselim atmosfera.

Copyright © Juggling Cluj 2012
designed and developed by riluri